Aluca bedrijfswageninrichtingen

Al meer dan 15 jaar dé specialist in lichtgewicht aluminium inrichting voor bedrijfswagens

Wanneer u iedere dag op de weg zit met uw bedrijfswagen, dan weet u als geen ander hoe belangrijk het gewicht, de ruimte en de kwaliteit van uw mobiele werkplek zijn. Aluca maakt al 20 jaar lang al haar bedrijfswageninrichtingen uit 100% aluminium. De keuze voor dit materiaal is zeer bewust. Aluminium is namelijk net zo sterk als staal, maar heeft het grote voordeel dat het lichtgewicht is!

Dat heeft voor u de volgende voordelen:

 • Lichtgewicht, dus meer resterend laadvermogen
 • Lichtgewicht, dus minder slijtage aan het voertuig
 • Lichtgewicht,dus lager brandstofverbruik
 • Lichtgewicht, dus minder CO2 uitstoot
 • Lichtgewicht, dus betere wegligging

8 jaar garantie

U bent druk met de planning en de uitvoering van de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Daar wilt u zich zoveel mogelijk op concentreren. Materieel, gereedschappen en producten waarmee u werkt, moeten dus gewoon goed voor elkaar zijn. Een geruststellend idee dat u zich over de inrichting van uw servicebus of bedrijfswagen geen zorgen hoeft te maken. Want door de uitstekende kwaliteit van Aluca is het voor de fabrikant geen enkel probleem om maar liefst 8 jaar garantie op de bedrijfswageninrichting te geven. Vergeleken met de garantietermijn bij andere merken (1 - 3 jaar) bent u met Aluca dus veruit het beste af!

Deze garantietermijn is veelal langer dan de leasetermijn van uw bedrijfswagen. Hierdoor kunt u onze bedrijfswageninrichting zonder problemen overbouwen in uw volgende bedrijfswagen. Hoeft u daar dus niet meer over na te denken. En kunt u zich richten op wat voor u echt belangrijk is: ondernemen.

Aluca dubbele laadvloer

Met het Aluca dimension2 dubbele bodem creëert u orde en overzicht in uw bedrijfswagen. Terwijl toch de laadvloer helemaal vrij beschikbaar blijft als laadruimte. Of om de ruimte in uw bedrijfswagen verder te optimaliseren met de bedrijfswageninrichting van Aluca.

De voordelen van het ALUCA dimension2 onderlades - dubbele laadvloer:

 • Veel overzichtelijke bergruimte met behoud van vrije laadvloer
 • Diverse hoogte-, breedte- en dieptematen beschikbaar
 • Lades onderling uitwisselbaar door deelbare ladegeleiding
 • Lades zijn volledig uitschuifbaar, dus inhoud is goed toegankelijk via achterdeur /-klep of schuifdeur
 • Gewicht van de lading ligt direct boven de laadvloer; voertuig behoudt hierdoor een optimale wegligging
 • Inhoud van de lades niet zichbaar van buitenaf, dus minder inbraakgevoelig
 • 100% aluminium, dus licht in gewicht
 • Maximale belasting van de laden: 80 kg bij gelijkmatige belasting

Veiligheid in uw bedrijfswagen

Zowel voor bestuurder als voor lading! Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat er met de bedrijfswageninrichting gebeurt wanneer het voertuig betrokken raakt bij een ongeval? Bekijk de video hiernaast en ervaar het verschil tussen bijv. een zware, houten inrichting en een lichtgewicht Aluca inrichting. Wanneer een voertuig botst met een snelheid van bijv. 80 km/uur, ontstaan er enorme krachten op de bedrijfswageninrichting. Als die inrichting erg zwaar is, en niet deugdelijk is ingebouwd, kunnen de gevolgen dramatisch zijn. 

Aluca bedrijfswageninrichting bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of Winschoten gevestigd is, BMC is specialist in Aluca bedrijfswageninrichtingen in Groningen én Drenthe. U bent van harte welkom op onze vestiging in Sappemeer. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 050 853 7401 of via onderstaand contactformulier.

Vraag over bedrijfswageninrichting