Century bedrijfsbezoek

Century-autogroep_6.png

Wij zijn trots op ons bedrijf en dat mag iedereen weten en zien. Welkom!

Century is sinds 1932 uitgegroeid van automobielstalling tot een totaaloplosser op het gebied van mobiliteit. Dit met bijna 400 medewerkers verspreid over vestigingen in Groningen en Drenthe.  Als toonaangevende speler in de regio willen wij de verwachting van klanten overtreffen, ook als het gaat om duurzaam ondernemen. Wij werken vernieuwend en bieden onze klanten totale mobiliteitsoplossingen. Wij zijn onderscheidend in de markt door in te spelen op de laatste ontwikkelingen, maar ook als professionele organisatie is onze interne operatie natuurlijk duurzaam.
 
Century is een grote aanbieder van werkgelegenheid in het Noorden. Vorig jaar won Century een prijs van de FNV voor beste werkgever in de automotive. Zorg over aanwas van goede medewerkers is er wel. De beeldvorming van de branche is niet goed. Daar moet het onderwijs beter op gaan aansluiten en Century werkt hierin samen met de Hanzehogeschool en het Noorderpoortcollege. Met Basicly (voorheen ITurnIT) ontwikkelden we een eigen lesprogramma. Basicly bereidt kinderen én docenten voor op de gedigitaliseerde samenleving. Dit doen ze door het maken van onderwijs dat inspeelt op de zogeheten ’21-eeuwse vaardigheden’.
 
Autovrije stadscentra, schonere auto’s, deelconcepten en andere invulling van showrooms. Het zijn een aantal voorbeelden van wat de toekomst ons brengt. Century speelt continu in op deze ontwikkelingen. Bijvoorbeeld met de realisatie van de Century Campus in Groningen. Een mobiliteitscentrum dat uniek is in zijn soort. In Nederland en daarbuiten. En waar we bijzonder trots op zijn. Op de Century Campus kan men niet alleen meer terecht voor een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA of het onderhoud aan een auto. Ook voor het herstellen van een eventuele schade aan de auto of om een bedrijfsauto te laten ombouwen is men van harte welkom. En natuurlijk om de auto te wassen in onze hypermoderne wasstraat.
 
Ook ons nieuwste merk, fietsenmerk Kalkhoff, heeft een plek gekregen op de nieuwe Century Campus. En binnenkort verhuizen wij de Volkswagen Bedrijfswagens vestiging nog naar de Bornholmstraat en wordt de bestaande SEAT vestiging tevens het officiële verkooppunt voor Noord-Nederland van het door SEAT gelanceerde nieuwe sportieve merk CUPRA.
 
Al met al is er een mobiliteitscentrum gecreëerd waar wij onze klanten voorzien in alle mogelijke mobiliteitsbehoeften. Of het nu gaat om het kopen, huren, (privé) leasen, financieren, verzekeren, onderhouden, schadeherstel of wassen van een personenwagen, bedrijfswagen óf e-bike, het kan op de Century Campus in Groningen! 
 
Een ander voorbeeld van met de toekomst bezig zijn en voorop willen lopen, is nu al bezig zijn met auto’s op waterstof, ook al duurt het misschien nog wel 30 jaar voordat dit echt op de markt komt. Century werkt hierin samen met een ander Gronings bedrijf (en genomineerde) Holthausen. Dergelijke samenwerkingen zoekt Century graag op. 
 
Met alles wat Century doet staat de klant voorop. Dat is het allerbelangrijkst. Century is altijd in beweging. Een bedrijf met gepassioneerde medewerkers die elke dag ernaar streven om klantverwachtingen te overtreffen.
 
Century maakt mobiliteit slimmer en duurzamer. Al sinds 1932. 

Plan uw bedrijfsbezoek

(programmaduur: 1,5-2 uur)

bedrijfsbezoek_Century_2.JPGWij zijn trots op ons bedrijf en dat mag iedereen weten en zien. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan van een bedrijfsbezoek. Tijdens het bezoek aan onze campus in Groningen praten wij u bij over de ontwikkelingen binnen de mobilteitsbranche en hoe Century daar op inspeelt. Graag sparren we ook met u over hoe uw eigen organisatie het hoofd biedt aan de veranderende maatschappij. Samen kennis uitwisselen. Uiteraard laten wij u tijdens een rondleiding graag onze campus in wording zien. Het programma kan eventueel uitgebreid worden met een lunch of diner(buffet).

Geïnteresseerd? Informeer gerust eens naar de mogelijkheden. Neem contact op met onze marketingafdeling via telefoonnummer 050 853 7109, kom langs of vul onderstaand formulier in.