Audi TT Coupé

 • € 51.300

22% bijtelling

Geadverteerde consumenten verkoopprijs

Klik hier voor meer informatie over de geadverteerde consumenten verkoopprijs.

Opnieuw een icoon. De Audi TT Coupé bij Century, uw Audi dealer in Emmen en Groningen.

Een onderscheidend silhouet. Scherpe lijnen bepalen het karakter. Het nieuwe driedimensionale design van de singleframe is stijlvol geïntegreerd in de horizontale belijning van de voorzijde. De nieuwe coupé onderscheidt zich verder met innovatieve aandrijflijnen en innovaties op het vlak van weergave en bediening, bijvoorbeeld met de Audi virtual cockpit.

Audi TT S line competition: topsport met een hoofdletter TT

Met de TT S line competition legt Audi nog meer nadruk op het sportieve karakter van de Audi TT Coupé en Audi TT Roadster. De exclusieve uitvoering onderscheidt zich door tal van opvallende accenten, van de vaste achtervleugel tot aan de Audi virtual cockpit met speciaal sportdisplay.

Hoogglans zwarte accenten – ondermeer voor de vaste achtervleugel - versterken de krachtige looks van de Audi TT S line competition. De einddempers van het uitlaatsysteem zijn in zwartchroom afgewerkt.

Het sportonderstel met de stijve veer/demper settings verlaagt de rijhoogte van de Audi TT S line competition met tien millimeter. Het standaard Audi drive select systeem vergroot de sportiviteit op commando door de rijeigenschappen van de auto naar wens aan te passen. De S line competition-versie staat op hoogglans zwarte 19 inch vijfspaaks velgen met 245/35 banden. Rode remklauwen zijn standaard. Qua kleuren bestaat het aanbod uit Glacier wit, Nano grijs, Tango rood en de nieuwe TT-kleur Ara blauw. De kap van de TT Roadster S line competition is in alle gevallen zwart.

Exterieur

Een lijnvoering die teruggrijpt op de vorm van de eerste Audi TT en die daar consequent een nieuwe interpretatie aan geeft. Een statement. Gevormd door puur design. Scherpe lijnen bepalen het karakter. Sterke uitwerking. Met markante luchtinlaten. Het nieuwe design van de singleframe is stijlvol geïntegreerd in de horizontale belijning van de voorzijde. De Audi ringen op de motorkap. Een plek die naar zijn sportauto-DNA verwijst en die het hart sneller laat kloppen. Sportief rijden? Dat kan bij Century in Emmen en Groningen!

Audi_TT_1680x1050_ATT_141015.jpg

Interieur

De focus op overzichtelijkheid springt direct in het oog. Het interieur maakt indruk door de minimalistische uitstraling. Alles zit op een logische plek. Intuïtief, doordacht en gericht op de bestuurder. Dat is met name te danken aan de standaard Audi virtual cockpit. Die vertegenwoordigt hightech van het hoogste niveau en is in de nieuwe Audi TT voor het eerst te zien. Het instrumentenpaneel is een hogeresolutie LCD-scherm en de bestuurder bepaalt zelf welke informatie zichtbaar is. Dat kunnen klassieke ronde wijzerplaten zijn of futuristische fullscreen weergaven. Deze manier van informatieverstrekking is 100% op de bestuurder gericht en zeer innovatief. De instellingen zijn eenvoudig te wijzigen met de knoppen op het multifunctionele stuurwiel. Dit instrumentarium is een duidelijk statement: de technologie van de nieuwe Audi TT vormt de maatstaf. Neem eens plaats in deze mooie sportwagen en laat u verrassen door de TT bij Century.

11_Audi_TT_Roadster_1.jpg

Ongekend rijplezier

Elk moment over meer koppel beschikken. Krachtige en efficiënte motoren ontlokken de nieuwe Audi TT onvermoeibaar topprestaties. De modernste transmissietechnologie schakelt snel. Een complexe lichte bouwwijze draagt bij aan een lager verbruik en hogere efficiency, alsmede aan een lager zwaartepunt en daardoor een betere handling. Ervaar het rijplezier waar geen einde aan komt.

Strijdlustig: Audi TT Competition

 • Focus op prestaties: 2.0 TFSI met 169 kW/230 pk en S tronic
 • Standaard met S line, Audi virtual cockpit, zwarte designaccenten, leder/Alcantara bekleding, 19 inch velgen en vaste achtervleugel

audittcoupeacutesenttroadsterslinecompetition.jpg

Audi onderstreept het sportieve karakter van de TT Coupé en TT Roadster nog nadrukkelijker met de introductie van de Audi TT Competition. Deze topsporter onderscheidt zich met de prestaties van een 169 kW/230 pk 2.0 TFSI, standaard S tronic en een smaakvolle mix van sportiviteit, comfort en luxe. De Audi TT Competition is per direct te bestellen bij Century.

Hoogglans zwarte accenten als de vaste achtervleugel, radiatorgrille, buitenspiegels en diffuser versterken de sportieve looks van de Audi TT Competition. De einddempers van het uitlaatsysteem zijn in stemmig zwartchroom afgewerkt. Andere uiterlijke blikvangers zijn de 19 inch vijfspaaks velgen waarachter rode remklauwen schuilgaan. De zwarte details contrasteren nadrukkelijk met de drie beschikbare metallic carrosseriekleuren - Gletsjerwit, Nanogrijs en Tangorood - en de Arablauw kristaleffect lak. De stoffen kap van de Audi TT Roadster Competition wordt in alle gevallen zwart uitgevoerd.

Standaard Audi virtual cockpit

In het interieur onderstrepen S sportstoelen en het aan de onderkant afgevlakte lederen driespaaks S line sportstuur het sportieve karakter van de Audi TT Competition. Audi virtual cockpit is eveneens standaard. Stoelen en armsteunen in de portieren zijn bekleed met een combinatie van leer en Alcantara. Andere highlights in het interieur zijn:

 • mat geborstelde aluminium interieuraccenten
 • S line
 • Lederpakket
 • MMI Navigatie plus
 • Audi drive select
 • Audi soundsystem
 • Comfortairconditioning
 • Parkeerhulp achter

S tronic-transmissie met dubbele koppeling standaard

De Audi TT Competition is te bestellen als Coupé en Roadster. Onder de motorkap huist in beide gevallen de 169 kW/230 pk sterke 2.0 TFSI-motor, standaard in combinatie met de 6-traps S tronic automaat met dubbele koppeling.

Benieuwd naar deze fantastische sportwagen bij Century? Neem dan snel contact op met Century, uw Audi dealer in Emmen en Groningen.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Audi TT - januari 2019 - Century.pdf PDF 7.22 MB Downloaden
PDF Brochure Audi TT Century.pdf PDF 11.85 MB Downloaden
PDF Brochure Audi TT Exclusive Century.pdf PDF 2.79 MB Downloaden
PDF Brochure Accessoires Audi TT Century.pdf PDF 7.13 MB Downloaden
PDF Audi TT lichtmetalen wielen Century.pdf PDF 483.88 KB Downloaden
Uw Audi samenstellen

Voorbeeldberekening: TT Coupé

Kredietsom € 38.475 Maandlasten € 545 Totaalprijs krediet € 45.270 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 25.650 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 51.300 Aanbetaling € 12.825

Disclaimer

* Century Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Groningen en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afkijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKT te Tiel. De Algemene voorwaarden zijn hier te vinden. 

Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease:

- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Keurmerk Private Lease
Sluiten

Financier de Audi TT vanaf € 545 p/m

€ 51.300
€ 38.475
€ 545

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi TT

Kredietsom € 38.475 Maandlasten € 545 Totaalprijs krediet € 45.270 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden