Audi De nieuwe A6

  • € 61.235

22% bijtelling

Geadverteerde consumenten verkoopprijs

Klik hier voor meer informatie over de geadverteerde consumenten verkoopprijs.

De nieuwe Audi A6 bij Century! Uw Audi dealer in Emmen en Groningen!

De Audi A6 40 TDI Limousine is te bestellen vanaf € 61.245. Begin oktober staan de modellen bij Century.Technische innovaties, rij-assistenten en connectiviteit brengen ongeëvenaard comfort en gemak, terwijl dynamic all-wheel steering zorgt voor sportief rijgedrag. Deze technische voorsprong gepaard met de nieuwe designtaal maakt dat de nieuwe A6 klaar is voor de toekomst.

Een helder statement. Vanuit elk perspectief.

Aan de voorkant is het progressieve karakter van de A6 Limousine meteen zichtbaar. Kijk naar de bredere Singleframe, de luchtinlaten in de voorbumper met sportieve chroomspijlen en de slanke koplampen. De scherper getekende schouderlijn met de krachtige welvingen over de spatborden benadrukt de quattro genen. De buitenspiegels zijn sportief op de portierranden geplaatst. De coupélijn van het dak loopt elegant over in een driedimensionaal gevormde achterzijde met karakteristieke chroomstrip in aluminiumkleur.

mediagallery_images__2079118279.jpg

Toonaangevende verlichting. Expressieve blik.

De A6 Limousine is er ook met HD Matrix LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten. Die lampen maken op twee manieren indruk. Ten eerste hebben ze een zeer goede lichtopbrengst, zonder tegenliggers te hinderen. Ten tweede laten ze de A6 Limousine heerlijk breed ogen, omdat de focus van de karakteristieke koplampen aan de buitenkanten van de units ligt.

Fijne ambiance

Kies voor de ambienteverlichting en zorg zo voor een aangename interieurambiance. Lichtgeleiders benadrukken de vorm van dashboard en middenconsole en die van andere markante designstructuren. Er zijn dertig traploos dimbare tinten.

Een strak design. Optimaal bedieningscomfort.

MMI High met touch response is optimaal afgestemd op de wensen van de bestuurder. De HD touchscreens, 10,1 en 8,6 inch groot, zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. Met het bovenste scherm bedient u het infotainment en de navigatie. Het onderste scherm is er voor tekstinvoer, klimaatregeling en diverse comfortfuncties.

Intelligentie slim toegepast

De toekomst begint hier en nu. Perfect op elkaar afgestemde sensoren, camera’s en algoritmes herkennen en beoordelen rijsituaties. Deze technologie kan u ondersteunen en is ook in staat om in te grijpen als er geen andere optie is. Ga met ons mee op weg naar een autonome rijbeleving, zodat we daar in de toekomst de vruchten van plukken.

Krachtdadig

De nieuwe A6 Limousine komt in eerste instantie met twee motoren op de markt, een benzineversie en een diesel. De benzinekrachtbron is een 340 pk en 500 Nm sterke zescilinder 3.0 TFSI, goed voor een 0-100-acceleratie in 5,1 seconden. De andere introductiemotor is de 3.0 TDI, eveneens een V6. Hij levert 286 pk en een koppel van 620 Nm. Zowel de benzine- als dieselmotor werkt met de nieuwe Mild-Hybrid-technologie.

De A6 loopt altijd een generatie voor. Nu al voor de achtste keer.

Innovaties toepassen met een brede visie op hun positieve effecten. Profiteren van verregaande digitalisering. Een vernieuwend bedieningsconcept, uitgebreide connectiviteit en een groot aanbod aan rijassistentiesystemen. Voor meer veiligheid en comfort. Meteen ook de nieuwe benchmark in dit hogere segment. We claimen het en maken het waar. Omdat we passie hebben voor auto’s. De achtste generatie van de A6 Limousine bewijst het.

De nieuwe A6 is beschikbaar! Meer weten over de nieuwe Audi A6? Neem dan contact op met Century.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst_Audi_A6_augustus_2018_AUDIVES.pdf PDF 3.75 MB Downloaden
PDF Audi A6 lichtmetalen wielen Century.pdf PDF 1.39 MB Downloaden
PDF Audi accessoirebrochure 2017-2018.pdf PDF 7.13 MB Downloaden
Uw Audi samenstellen

Voorbeeldberekening: De nieuwe A6

Kredietsom € 45.926 Maandlasten € 650 Totaalprijs krediet € 54.018 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 30.618 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 61.235 Aanbetaling € 15.309
Sluiten

Financier de Audi De nieuwe A6 vanaf € 650 p/m

€ 61.235
€ 45.926
€ 650

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi De nieuwe A6

Kredietsom € 45.926 Maandlasten € 650 Totaalprijs krediet € 54.018 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden