2102-audi-a8-L-11.jpg

A8 L

  • Kopen v.a.

    € 156.771,-

  • Private lease v.a.

    € 1.818,-*

  • Zakelijke lease v.a.

    € 1.169,-

Het belang van ruimte: de nieuwe Audi A8 L

Wij halen de toekomst naar voren. Met een designtaal die elegantie en dynamiek een autonoom karakter geeft. Met diverse assistentiesystemen, een nieuw bedieningsconcept met intuïtief gebruiksgemak van het hoogste niveau en vooral: met meer ruimte. Geef op eigen wijze invulling aan het comfort achterin en onderken het belang van ruimte. In de nieuwe Audi A8 L.

Voorloper met een verhaal

De chique designelementen van de nieuwe A8 L getuigen van prestige en dynamiek. In de vorm van krachtig opbollende spatborden is in zijn vernieuwende exterieur een hommage aan de legendarische oer-quattro verwerkt.

 

 


 

Een nieuw design tijdperk

De nieuwe Audi A8 L is stijlbepalend. Hij maakt waar wat de conceptcar Audi prologue heeft beloofd. De brede, rechtopstaande Singleframe-grille en de HD Matrix LED-koplampen met Audi laserlicht tonen de progressieve elegantie van een nieuw tijdperk. De visueel benadrukte wielen passen bij zijn sportiviteit en verwijzen subtiel naar de oer-quattro. De slanke, driedimensionale Audi Matrix OLED-achterlichten en de licht afgeschuinde achterkant leveren een dynamische spanning op.

HD Matrix LED-koplampen

De lichtopbrengst en energiezuinigheid van LED-technologie staan zonder kijf. Audi zou Audi niet zijn als er met deze toonaangevende nieuwe generatie van de A8 L niet een flinke schep bovenop werd gedaan. Wij presenteren u dan ook met trots de HD Matrix LED-koplampen inclusief Audi laserlicht. Voor een tien keer intenser licht. Hiermee heeft u amper door dat u in het donker rijdt. De laserspots schijnen twee keer zo ver als conventionele lampen. U kijkt ver vooruit en anderen hebben daar geen last van. Een camera achter de voorruit detecteert tegemoetkomend verkeer en zorgt ervoor dat de A8 L precies op die plek zijn licht niet vooruitwerpt. Tegenliggers worden dus niet verblind. Dankzij het grotere aantal verlichtingssegmenten is het gefilterde gebied uiterst nauwkeurig te creëren. Anders gezegd: er gaat minder licht verloren en u ziet dus meer. Dit systeem werkt vanzelfsprekend geheel automatisch. Ideaal om ontspannen en comfortabel donkere trajecten af te leggen. Een Audi A8 Lmet HD Matrix LED-verlichting is te herkennen aan een blauwe X in de koplampen

Matrix OLED-achterlichten

De Audi Matrix OLED-achterlichten met 3D-effect zorgen ervoor dat de nieuwe Audi A8 L ook aan zijn achterverlichting is te herkennen. Met behulp van de traploos dimbare OLED-technologie zijn homogene, geometrische vormen gemaakt. Die worden met een brede LED-strook gecombineerd. Het achterlicht is helder en draagt aldus bij aan de verkeersveiligheid. Bij het afsluiten en ontgrendelen van de A8 L lichten de lampen op met special effects.

Helemaal van u

De A8 L geeft u beduidend meer vrijheid, zowel qua ruimte als wat de aankleding betreft. Met het personaliseringsprogramma van Audi exclusive worden uw eigen designwensen werkelijkheid. Dat geldt voor het interieur en exterieur, bijvoorbeeld met de nieuw ontwikkelde, diep reflecterende lakkleuren Terragrijs metallic, Vesuviusgrijs metallic en Sevillarood.

Gewichtsbesparing telt zwaar

Net zoals zijn voorganger blinkt ook de nieuwe Audi A8 L uit door innovatieve gewichtsbesparing. Dankzij het Space Frame-concept met diverse materialen legt zijn carrosserie nog minder gewicht in de schaal. Tegelijkertijd is de stevigheid met een derde verhoogd.

Een nieuw licht op elegantie

Met de instelbare tinten van de contour- en ambienteverlichting krijgt het interieur nog meer charme. De lichtgeleiders benadrukken subtiel de strakke interieurarchitectuur.

U voelt het verschil

In het interieur van de nieuwe Audi A8 L zit een volledig nieuw bedieningsconcept. Touchdisplays met haptische feedback vervangen klassieke bedieningsknoppen en geven door de optische reductie een nog elegantere impressie. De gebruiksvriendelijke bediening draagt bij aan de hoge mate van comfort, ook achterin.

2102-audi-a8-L.jpg

A8 L

Contact
Kan ik u helpen?