Audi Privé Plan

Een particuliere financiering die is afgestemd op de gebruiksduur en de restwaarde van de auto. Door te werken met een slottermijn, heeft u merkbaar lagere maandlasten. Voordelig. Verstandig. Slim.

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van de Audi en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij Audi rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen. Hoe een verstandige en slimme autofinanciering nu precies werkt leest u hieronder.

Voordelig

Waarom de auto naar nul afschrijven als de auto aan het eind van de rit nog een aanzienlijke restwaarde heeft? Het Audi Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en hoge restwaarde van de Audi. Daarom kunt u bij Audi Financial Services een deel van de financiering "bevriezen". Het deel dat "bevroren" wordt noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van de Audi. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Verstandig

Wij adviseren bij het financieren van een auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men na drie tot vier jaar aan een andere auto toe is. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kunt u duidelijk plannen, weet u exact wanneer het betaalplan afloopt en kunt u uw kosten van tevoren goed inschatten. Met een vast betaalplan voorkomt u dat uit het krediet tussentijds geld wordt opgenomen en wordt aangesproken voor andere doeleinden dan de auto. Zo houdt u rekening met uw toekomstige mobiliteit.

Slim

De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt de inruilwaarde het nog openstaande bedrag af. Wij adviseren u om de slottermijn lager vast te laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Met dit verschil creëert u alvast een aanbetaling voor de volgende auto.

Voordelen voor u op een rij

  • Lage maandbedragen door rekening te houden met de hoge restwaarde
  • Dit wordt vertaald in het slottermijnvoordeel
  • Makkelijk en direct te regelen bij uw dealer
  • Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto´s
  • Vaste looptijd, vaste rente. Geen verrassingen achteraf
  • Maatwerk. Afgestemd op uw wensen
  • Extra aflossen natuurlijk mogelijk
  • Looptijd 3 tot 72 maanden

Audi Credit

Audi Credit is een doorlopend krediet met een variabele rente, een variabele looptijd en de mogelijkheid om reeds afgeloste bedragen weer op te nemen. Daarmee is dit een flexibel product indien u bewust kiest voor meer financiële armslag en geen betaalplan wenst dat is afgestemd op de gebruiksduur van de auto.

Kijk ook naar>>

- Audi verzekeringen
- 48 maanden totale zekerheid (verlengde garantie)