Algemene verkoopinformatie

Hoe neemt u uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen mee naar huis?

1. Geadverteerde verkoopprijs 

Alle prijzen vermeld op deze website, in radioreclames, tv-reclames, advertenties of andere communicatie-uitingen zijn verkoopprijzen exclusief btw, bpm en inclusief rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten. U kunt uw nieuwe auto dus bij ons meenemen voor de geadverteerde verkoopprijs die op onze website staat vermeld. Hierbij is het volgende inbegrepen:

 • transport en logistieke handeling van de auto van de importeur naar de dealer
 • een 'nul' beurt
 • in-en uitwendig reinigen en poetsen
 • leveren en monteren van twee lifehammers
 • kenteken, registratie en leges
 • leveren en monteren van twee kentekenplaten
 • volle tank brandstof
 • Volkswagen Bedrijfswagens tas (lampen, werkhandschoenen, gevarendriehoek, verbanddoos)
 • mattenset in de cabine
 • twee veiligheidshesjes
 • gratis gebruik van de 10 werkplaatsvoordelen van Century

Recyclingbijdrage

Vanaf 1 januari 1995 moet op grond van de Wet milieubeheer, voor elke nieuwe auto een recyclingbijdrage van € 45,- inclusief btw voor auto’s met een verbrandingsmotor en €225,- inclusief btw voor (plug-in) hybride- en elektrische voertuigen worden afgedragen. De recyclingbijdrage komt ten gunste van Auto Recycling Nederland B.V., een initiatief van de autobranche (RAI, BOVAG, STIBA, FOCWA schadeherstel). Auto Recycling Nederland B.V. heeft ten doel om auto’s aan het einde van de levensduur in te zamelen en op milieuvriendelijke wijze te demonteren voor hergebruik van het materiaal.

Legeskosten

 • Legeskosten aanvraag kenteken. Deze kosten bedragen € 39,-. Hieronder valt het aanvragen van het kentekenbewijs, de tenaamstelling en het overschrijvingsbewijs van een nieuwe auto.
 • Legeskosten tenaamstelling kenteken. Deze kosten bedragen € 6,06.

Legeskosten worden door de overheid vastgesteld. Over leges wordt geen btw berekend.

2. Vier jaar zekerheid tegen onverwachte reparaties

Als u bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen de Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie afneemt bij Century Autogroep bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten bovenop de garantie van de fabriek.

Voordelen:

- U sluit de Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie af bij Century Autogroep tegen een aantrekkelijk tarief.
- Dekking in binnen- en buitenland.
- Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
- Overdraagbaar bij verkoop en duidelijke meerwaarde bij verkoop.
- Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie is eenvoudig af te nemen op het moment van aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen.
- Gratis gebruik van de 10 werkplaatsvoordelen van Century

Model

Consumentenprijs 
(2 jr / 150.000 km)

Consumentenprijs
(2 jr / 200.000 km)

Caddy

€ 299

€ 499

Transporter

€ 399

€ 599

Amarok

€ 499

€ 699

Crafter

€ 599

€ 799

Tarieven o.b.v. 1 of 2 jaar extra garantie of een maximaal kilometrage van 150.000, 200.000 of 250.000 kilometer binnen 4 jaar afhankelijk van het model. De genoemde tarieven gelden als u voor 31 december 2019 een bestelling plaatst voor een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen. De genoemde tarieven zijn exclusief btw.

3. Volkswagen autoverzekering

Met de Carport Basis of Plus verzekering weet u één ding zeker. U gaat er bij schade niet op achteruit, zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is. Bij Volkswagen vinden ze schade namelijk al vervelend genoeg voor u. Vraag de verkoopadviseur naar de mogelijkheden. Vaak zijn wij voordeliger dan u denkt.

Actieradius
De op de site vermelde actieradius bij modellen kan variëren door rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage, gekozen rijprofiel en topografische omstandigheden.

Wijzigingen en drukfouten
Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. 
 

Disclaimer
Hoewel de informatie op deze website of andere communicatie-uitingen permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website of andere communicatie-uitingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Datum laatste update: 4 januari 2019