Brede visual -Volkswagen 90 jaar edities (1)

Volkswagen ID.4 Private Lease actie

De Volkswagen ID.4 Pro is tijdelijk wel heel voordelig met Private Lease. Zorg dat u er snel bij bent! We beschikken over een zeer beperkte voorraad en hebben slechts 15 stuks beschikbaar. Let op! Voor deze actie geldt OP = OP. Lees op deze pagina alles over deze actie.

Voordeliger wordt het niet

Vanaf 1 januari 2022 is er (net zoals in 2021) een subsidie beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte elektrische voertuigen. Zo kunt u tot €3.350,- subsidie aanvragen bij het Private Leasen van een elektrische personenwagen. Dit bedrag wordt verdeeld over de gehele looptijd van uw abonnement. Dit maakt elektrisch wel heel voordelig, want hierdoor rijdt u - inclusief de aftrek van de subsidie - al een Volkswagen ID.4 vanaf €549,- per maand*!
 

Normaal tarief €668,- p/m*
Actietarief Volkswagen ID.4 Pro landelijk€619,- p/m*
Subsidie elektrische personenwagen€70,- p/m
Actietarief ID.4 Pro
€549,- p/m*


*Om tot het benoemde actietarief te komen is €70,- per maand subsidie nodig. Dit bedrag komt voort uit de berekening €3.350,- / 48 = €70,-. Het genoemde actietarief is dus inclusief de overheidssubsidie van € 3.350,- verdeeld over de duur van 48 maanden. Century Autogroep kan het benoemde actietarief niet garanderen in verband met het leegraken van de subsidiepot.

Over de Volkswagen ID.4 Pro

Het beste van twee werelden. Maak kennis met de ID.4 Pro, onze volledig elektrische SUV met een actieradius tot 520 km**. De ID.4 Pro combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4. 

Meer weten? Neem contact met ons op!