ŠKODA ENYAQ PL Breed

ŠKODA ENYAQ iV Private Lease actie

De ŠKODA ENYAQ iV is tijdelijk wel heel voordelig met Private Lease. Zorg dat u er snel bij bent! We beschikken over een zeer beperkte voorraad en hebben slechts 11 stuks beschikbaar. Let op! Voor deze actie geldt OP = OP. Lees op deze pagina alles over deze actie.

Voordeliger wordt het niet

Vanaf 1 januari 2022 is er (net zoals in 2021) een subsidie beschikbaar voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte elektrische voertuigen. Zo kunt u tot €3.350,- subsidie aanvragen bij het Private Leasen van een elektrische personenwagen. Dit bedrag wordt verdeeld over de gehele looptijd van uw abonnement. Dit maakt elektrisch wel heel voordelig, want hierdoor rijdt u - inclusief de aftrek van de subsidie - al een ŠKODA ENYAQ iV vanaf €479,- per maand*!
 

Normaal tarief €674,- p/m*
Actietarief ENYAQ iV landelijk€549,- p/m*
Subsidie elektrische personenwagen€70,- p/m
Actietarief ENYAQ iV
€479,- p/m*


*Om tot het benoemde actietarief te komen is €70,- per maand subsidie nodig. Dit bedrag komt voort uit de berekening €3.350,- / 48 = €70,-. Het genoemde actietarief is dus inclusief de overheidssubsidie van € 3.350,- verdeeld over de duur van 48 maanden. Century Autogroep kan het benoemde actietarief niet garanderen in verband met het leegraken van de subsidiepot.

Bekijk onze modellen

Over de ŠKODA ENYAQ iV

De ENYAQ iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw Zaterdagfamilie. Met een actieradius van 537 km* rijd je naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de ENYAQ iV een 13 inch multimediascherm waarop je eenvoudig je route uitstippelt. En vind je het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. De ENYAQ iV is in staat om tot 1.200 kg* gewicht te trekken. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Keurmerk private lease

* Century Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.