Brede visual - SKODA 90 jaar edities (2)

ŠKODA ENYAQ iV Private Lease Actie

Century Private Lease Topper: ŠKODA ENYAQ iV

De ENYAQ iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw Zaterdagfamilie. Met een actieradius van 537 km* rijd je naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de ENYAQ iV een 13 inch multimediascherm waarop je eenvoudig je route uitstippelt. En vind je het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. De ENYAQ iV is in staat om tot 1.200 kg* gewicht te trekken.


Wij hebben nog maar 10 ŠKODA ENYAQ iV Sportline modellen op voorraad tegen een scherp maandbedrag! De ŠKODA ENYAQ iV 60 Sportline modellen hebben allemaal dezelfde opties, je hoeft alleen maar een kleur te kiezen!  Century Autogroep op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Private Leasevan 849  VOOR € 799 per maand*

Zolang de voorraad strekt!

*Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar.

Bekijk hier onze voorraad!

Brede visual - SKODA 90 jaar edities (3)
Keurmerk private lease

* Century Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.