De Century Voordeelpas

Profiteer van tot wel 12 GRATIS* wasbeurten

Gebruik de Century Voordeelpas als betaalkaart bij de wasstraat én krijg meer voor minder.

Programma’s/prijzen Betalen | op rekening wassen Praktisch Acties

Wilt u eenvoudig en snel betalen bij de Century Wasstraat en ook nog eens profiteren van extra voordeel? Gebruik dan de Century Voordeelpas.

Registreer uw Century Voordeelpas Inloggen Century Voordeelpas

Hoe regel ik een Century Voordeelpas?

U kunt tijdens de openingstijden van de wasstraat een voordeelpas ophalen aan de kassa van de wasstraat. U dient de pas daarna online te registreren en te activeren via centurywasstraat.nl. De pas is niet online te bestellen.

Hoe zet ik saldo op mijn Century Voordeelpas en wat is dan mijn voordeel?

Nadat uw kaart geregistreerd en geactiveerd is, kunt u aan de kassa van de wasstraat of online uw pas heel eenvoudig opwaarderen én profiteren van tot wel 20% opwaardeervoordeel. Oftewel meer voor minder! 

U betaaltU krijgt Uw voordeel
€ 20 € 22

€ 2 (10% BONUS)

€ 50 € 56,25

€ 6,25 (12,5% BONUS)

€ 100 € 115

€ 15 (15% BONUS)

€ 200 € 235

€ 35 (17,5% BONUS)

€ 500 € 600

€ 100 (20% BONUS)

Hoezo krijg ik tot wel 12 GRATIS* wasbeurten? 

*Als u de Century Voordeelpas bijvoorbeeld opwaardeert met € 500, ontvangt u € 100 aan bonus wastegoed van ons cadeau. Dit geldbedrag kunt u besteden in de wasstraat. Theoretisch zou u dus voor het bonusbedrag 12 keer een 'gratis' basisprogramma t.w.v. € 8 kunnen afnemen.

Hoe betaal ik met de Century Voordeelpas?

Heel eenvoudig. U laat uw voordeelpas aan de wasstraatmedewerker zien. Hij scant uw pas en boekt het gekozen wasprogramma van uw kaart af. Heeft u niet genoeg saldo op de kaart staan? Dan kunt u bij de medewerker uw kaart laten opwaarderen.

Maak van uw fysieke Century Voordeelpas een digitale pas op de telefoon

De voordeelpas werkt met een QR-code. Aan de hand van deze QR-code kunt u de fysieke Century Voordeelpas omzetten naar een digitale pas op uw smartphone. Zo heeft u uw Century Voordeelpas altijd bij de hand en is het niet erg als u de fysieke Century Voordeelpas bent vergeten. Handig toch?

Century Voordeelpas toevoegen aan iPhone
Standaard is op de iPhone de App “Wallet” geïnstalleerd.  Open de app en scan de QR-code. Dat is alles. Uw Century Voordeelpas is toegevoegd. Vanaf dat moment heeft u de Century Voordeelpas altijd bij u. Met de App op de telefoon kunt u gewoon bij ons betalen in de wasstraat. Dit werkt hetzelfde als met de fysieke pas.

Century Voordeelpas toevoegen aan Android smartphone 
Voor Android toestellen zijn er in de Playstore ook Apps beschikbaar die een Wallet/Passbook accepteren. Bijvoorbeeld WalletPasses | Passbook Wallet. Voeg de App op uw telefoon toe. Open hierna de app en scan de QR-code. Dat is alles. Uw Century Voordeelpas is toegevoegd. Vanaf dat moment heeft u de Century Voordeelpas altijd bij u. Met de App op de telefoon kunt u gewoon bij ons betalen in de wasstraat. Dit werkt hetzelfde als met de fysieke pas. 

Vragen?

Neem contact op met de medewerkers van de wasstraat, te bereiken via telefoonnummer 050 8537100 of per e-mail via wasstraat@century.nl.

 

Registreer uw Century Voordeelpas Inloggen Century Voordeelpas

 

Flyer_Wasstraat_20_Voordeelpas.jpg