Alles voor een onberzorgde zomer.

Volkswagen Vakantiecheck € 19.95

Tijdens je vakantie wil je 100% op je Volkswagen kunnen vertrouwen. Daarom hebben we de Volkswagen Vakantiecheck.

Onbezorgd de zomer in.

Tijdens je vakantie wil je 100% op je Volkswagen kunnen vertrouwen. Daarom hebben we de Volkswagen Vakantiecheck: voor slechts € 19,95 controleren we je auto op de meest essentiële punten. Zo kan je extra comfortabel de zon tegemoet rijden.

Plan je 'm nu in bij jouw dealer, dan ontvang een gratis koffer BBQ (in het groen óf zwart) ter waarde van € 49,95. Dan ben je nog beter voorbereid op een mooie zomer.

Plan je zomercheck

Waarom een vakantiecheck?

  • Jouw Volkswagen wordt nagekeken door een vakkundige monteur.
  • Je weet zeker dat je auto in een goede vakantie-staat is.
  • Alle belangrijke vloeistoffen vullen we direct voor je bij.
  • Verklein de kans op pech onderweg.

VW zomeractie

Van airco tot uitlaat.

12 punten waarop jouw Volkswagen wordt nagekeken.

Temperatuur


Energie


Zicht


Overige


Airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling € 139.

Tijdens de airco onderhoudsbeurt vult de monteur het koudemiddel van je airco bij. Dat zorgt ervoor dat de koelcapaciteit weer als nieuw is en je auto dus weer heerlijk koel wordt. De monteur is ongeveer een uur bezig met de airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling.

  • Schimmels en bacteriën worden verwijderd.
  • SGeen muffe luchtjes meer dankzij geurbehandeling.

Direct afspraak maken

VW zomeractie

VW zomeractie

Korting op zomerbanden.

Is het buiten lekker warm en zonnig? Zorg er dan voor dat je jouw winterbanden vervangt voor zomerbanden. Bij een temperatuur van boven de 7 graden slijten winterbanden veel sneller. Bovendien heb je met zomerbanden bij hogere temperaturen meer grip, rijd je zuiniger en is het geluidsniveau lager.

Bestel direct online


Profiteer van veel voordeel op accessoires.

Veelgestelde vragen.

Hoelang duurt de Vakantiecheck en kan ik wachten tot de check klaar is?

De Vakantiecheck duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt dus gerust wachten tot de check klaar is. Als je de auto liever later ophaalt, kan je dit uiteraard met de serviceadviseur afspreken.

Wat gebeurt er als er werkzaamheden nodig zijn?

Als tijdens de check blijkt dat jouw Volkswagen onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de Volkswagen serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen of je dit nog voor je vakantie wilt inplannen, of nog even wilt doorrijden om een latere afspraak te maken.

Wat houdt een geurbehandeling in?

De geurbehandeling verwijdert schimmels en bacteriën uit de leidingen van het aircosysteem, waardoor de hygiëne verbetert. Daarnaast verdwijnen de muffe geurtjes uit je auto.

Wat is het voordeel van een aircocheck?

Door de airconditioning van jouw Volkswagen tijdig te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog naar behoren werkt.

Welke vloeistoffen worden bijgevuld?

Ruitensproeiervloeistof, motorolie en koelvloeistof.

Wat mag er niet in jouw auto ontbreken?

Anders dan in Nederland zijn in veel Europese landen een gevarendriehoek, brandblusser en veiligheidshesje in je auto verplicht. Evenals een verbanddoos en reservelampjes. De Volkswagen Vakantiewijzer helpt je op weg. Zo voorkom je onnodige boetes. Want verrassingen zijn alleen welkom als ze leuk zijn. Download de Vakantiewijzer.