Met winterbanden altijd veilig de winter door

Veel voordeel op winterbanden van Volkswagen bedrijfswagens

Kopen, wisselen of vervangen: Volkswagen Bedrijfswagens helpt jou ook als het glad wordt!

Met winterbanden altijd veilig de winter door

Kopen, wisselen of vervangen: Volkswagen Bedrijfswagens helpt jou ook als het glad wordt!

De dagen worden korter, de avond valt eerder in en vanwege regen, sneeuw en ijzel worden de wegen gladder. Genoeg redenen om goede winterbanden onder jouw bedrijfswagen te hebben. Want veiligheid gaat altijd boven alles. En omdat dit één van de continue prioriteiten van Volkswagen Bedrijfswagens is, helpen wij je graag om zo veilig mogelijk op de weg te blijven. Wil je nieuwe winterbanden kopen? Of juist advies over het wisselen? Je kunt altijd terecht bij één van onze experts. Door deze tips maar ook op de werkplaats maken we je graag wegwijs in de wereld van de winterbanden. Zo houden we het voor iedereen veilig.

Plan een bandenwissel

VW Bedrijfswagens Wintercheck

Goede banden essentieel voor jouw veiligheid.

Uitgedroogde winterbanden kunnen leiden tot een klapband en banden met een sterk verminderd profiel slippen sneller. Als de bandenspanning te laag is, verbruik je meer brandstof en rijd je dus minder zuinig. Zorg daarom dat jouw banden in orde zijn en doe de wintercheck.

Bandenservice van Volkswagen Bedrijfswagens.

Het tijdig wisselen van zomerbanden naar winterbanden is zeer aan te raden. Ten eerste houd je de kwaliteit van beide type autobanden optimaal, doordat je ze gebruikt in de seizoenen waar ze voor bedoeld zijn. Ten tweede, en dit is het belangrijkste, jouw veiligheid op de weg is met winterbanden een stuk groter. Winterbanden hebben een dieper profiel, waarmee regenwater sneller wordt afgevoerd en jouw grip op het asfalt vergroot wordt. Het tijdig verwisselen is dus van groot belang.

Verplichting winterbanden.

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht, in een groot deel van Europa echter wel. De ANWB geeft meer informatie over verplichting per land. Voor jouw veiligheid raadt Volkswagen Bedrijfswagens je aan om bij winterse omstandigheden altijd gebruik te maken van winterbanden.

Plan een bandenwissel

Prijzen Continental Winterbanden

VW Bedrijfswagens Winterbanden

Prijzen Uniroyal Winterbanden

VW Bedrijfswagens Winterbanden