ZOMERACTIES SEAT & ŠKODA

Profiteer de hele zomer van aanbiedingen die bijna te mooi zijn om waar te zijn!

We vieren de hele zomer dat we heel blij zijn met onze nieuwe showrooms.

Onze Century SEAT / ŠKODA acties

Tot 31 augustus 2017 profiteert u bovenop scherpe rijklaarprijzen of maandtarieven én hoge inruilprijzen, bij het kopen of privé leasen van een actiemodel uit voorraad van extra veel voordeel. Zowel in onze nieuwe showrooms in Groningen als in onze vestiging in Stadskanaal.


€ 300 TANKTEGOED BIJ EEN PRIVATE LEASE ABONNEMENT

Tanken_160x120.jpgSluit u een privélease abonnement af voor een nieuwe SEAT of ŠKODA uit onze voorraad? Dan ontvangt u van ons bovenop het al scherpe maandtarief als extra bonus € 300 aan tanktegoed. Wat private lease is? Het privé leasen van een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand, inclusief alles. Alleen nog tanken!

Het aanbod van € 300 tanktegoed geldt voor alle SEAT en ŠKODA voorraadmodellen (SEAT Mii Reference, ŠKODA Citigo Ambition en Fabia Joy actiemodellen uitgesloten). Het tanktegoed wordt in de vorm van een tankpas binnen enkele weken na aflevering van de auto geleverd. De actie is niet geldig voor reeds afgesloten abonnenementen. 

Bekijk alle nieuwe SEAT actiemodellen     Bekijk alle nieuwe ŠKODA actiemodellen


€ 300 AAN ACCESSOIRES OF WERKPLAATSTEGOED BIJ HET KOPEN VAN EEN ACTIEMODEL

Vloeistoffen_160x120.jpgKoopt u een SEAT of ŠKODA actiemodel uit onze voorraad? Dan kunt u bovenop de scherpe rijklaarprijs kiezen voor € 300 aan accessoires, direct of achteraf te besteden. Of u kunt kiezen voor € 300 aan werkplaatstegoed, te besteden aan reparatie en onderhoud aan uw auto. 

Het aanbod van € 300 aan accessoires of werkplaatstegoed geldt voor alle SEAT en ŠKODA voorraadmodellen. Het werkplaatstegoed wordt in de vorm van een pasje binnen enkele weken na aflevering van de auto aan u geleverd. Dit geldt ook voor uw accessoirestegoed, als u ervoor kiest om het bedrag niet gelijk bij de koop van uw auto te besteden. De actie is niet geldig voor reeds gekochte auto's.

Bekijk alle nieuwe SEAT actiemodellen     Bekijk alle nieuwe ŠKODA actiemodellen


€ 150 RETOUR BIJ HET AFSLUITEN VAN EEN AUTOVERZEKERING I.C.M. EEN FINANCIERING 

euros.jpgSluit u bij aanschaf van een actiemodel van SEAT of ŠKODA via Century een financiering af inclusief autoverzekering, dan ontvangt u € 150 van ons retour. Qua dekking en premie is een autoverzekering via Century vaker dan gedacht de meest voordelige keuze. En ook voor een financiering voor uw nieuwe auto valt de keuze voor Century met een rentetarief van 4,99% voordelig uit.  

De geldterugactie geldt voor alle SEAT en ŠKODA voorraadmodellen. De actie is niet geldig voor reeds gekochte auto's.

Bekijk alle nieuwe SEAT actiemodellen     Bekijk alle nieuwe ŠKODA actiemodellen