Al weer ruim een maand open. De SEAT en ŠKODA nieuwbouw in Groningen.

Nog tot 30 juni aanbiedingen die bijna te mooi zijn om waar te zijn!

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

Meer ruimte voor nieuwe modellen in de nieuwe showrooms. Dus extra auto's ingekocht. Koop of privé lease met voordeel.

Onze Century SEAT / ŠKODA acties

Tot 30 juni 2017 profiteert u bovenop scherpe rijklaarprijzen of maandtarieven én hoge inruilprijzen, bij het kopen of privé leasen van een actiemodel uit voorraad van extra veel voordeel. Zowel in onze nieuwe showrooms in Groningen als in onze vestiging in Stadskanaal.


€ 300 TANKTEGOED BIJ EEN PRIVATE LEASE ABONNEMENT

Tanken_160x120.jpgSluit u een privélease abonnement af voor een nieuwe SEAT of ŠKODA uit onze voorraad? Dan ontvangt u van ons bovenop het al scherpe maandtarief als extra bonus € 300 aan tanktegoed. Wat private lease is? Het privé leasen van een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand, inclusief alles. Alleen nog tanken!

Het aanbod van € 300 tanktegoed geldt voor alle SEAT en ŠKODA voorraadmodellen. Het tanktegoed wordt in de vorm van een tankpas binnen enkele weken na aflevering van de auto geleverd. De actie is niet geldig voor reeds afgesloten abonnenementen. 

Bekijk alle nieuwe SEAT actiemodellen     Bekijk alle nieuwe ŠKODA actiemodellen


€ 300 AAN ACCESSOIRES OF WERKPLAATSTEGOED BIJ HET KOPEN VAN EEN ACTIEMODEL

Vloeistoffen_160x120.jpgKoopt u een SEAT of ŠKODA actiemodel uit onze voorraad? Dan kunt u bovenop de scherpe rijklaarprijs kiezen voor € 300 aan accessoires, direct of achteraf te besteden. Of u kunt kiezen voor € 300 aan werkplaatstegoed, te besteden aan reparatie en onderhoud aan uw auto. 

Het aanbod van € 300 aan accessoires of werkplaatstegoed geldt voor alle SEAT en ŠKODA voorraadmodellen. Het werkplaatstegoed wordt in de vorm van een pasje binnen enkele weken na aflevering van de auto aan u geleverd. Dit geldt ook voor uw accessoirestegoed, als u ervoor kiest om het bedrag niet gelijk bij de koop van uw auto te besteden. De actie is niet geldig voor reeds gekochte auto's.

Bekijk alle nieuwe SEAT actiemodellen     Bekijk alle nieuwe ŠKODA actiemodellen


€ 150 RETOUR BIJ HET AFSLUITEN VAN EEN AUTOVERZEKERING I.C.M. EEN FINANCIERING 

euros.jpgSluit u bij aanschaf van een actiemodel van SEAT of ŠKODA via Century een financiering af inclusief autoverzekering, dan ontvangt u € 150 van ons retour. Qua dekking en premie is een autoverzekering via Century vaker dan gedacht de meest voordelige keuze. En ook voor een financiering voor uw nieuwe auto valt de keuze voor Century met een rentetarief van 4,99% voordelig uit.  

De geldterugactie geldt voor alle SEAT en ŠKODA voorraadmodellen. De actie is niet geldig voor reeds gekochte auto's.

Bekijk alle nieuwe SEAT actiemodellen     Bekijk alle nieuwe ŠKODA actiemodellen


EN... MAAK KANS OP EEN MUSICALARRANGEMENT INCLUSIEF OVERNACHTING EN DE ŠKODA KODIAQ ALS VERVOERSMIDDEL ERNAARTOE

win_eenmusical_arrangement.jpgTijdens de officiële opening van onze SEAT en ŠKODA nieuwbouw in Groningen, op 30 maart, waren de nieuwe panden 'verstopt' achter een heel groot doek. Door het doek weg te halen werden de panden onthuld. Wij gaan u nog een keer de kans geven om een hele mooie onthulling mee te maken door een doek weg te halen.... een theaterdoek.

Begin juli verloten wij onder alle nieuwe koop- en privéleasecontracten voor actiemodellen uit onze vooraad, die in de periode 17 mei tot en met 30 juni zijn afgesloten, een musicalarrangement. De gelukkige winnaar mag een musical uitkiezen in Nederland waar hij naar toe wil. Met twee personen. Wij regelen het vervoer, in de vorm van de nieuwe ŠKODA Kodiaq. Wij regelen kaartjes voor de musical. Wij regelen een 3-gangendiner inclusief drie drankjes én om het helemaal af te maken een overnachting met ontbijt in een goed hotel in de buurt.