Volkswagen Business modellen bij Century

Profiteer van duizenden euro's Business-voordeel!

De Business-modellen zijn extra rijk uitgerust dus profiteer je van business-voordeel tot maar liefst € 8.800.

Jouw zakelijke auto, nu met meer voordeel.

Speciaal voor jou als zakelijke rijder heeft Volkswagen de Business en Business R uitvoeringen samengesteld. Uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst en dat extra voordelig geprijsd. De business uitvoeringen zijn standaard voorzien van Adaptive Cruise Control, Active Info Display en Executive pakket met o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay. Kies je voor de Business R, dan krijg je hier bovenop ondermeer het sportieve R-Line exterieurpakket. Je voordeel loopt op tot wel € 8.800 of € 66 netto bijtelling per maand. Je zakelijke kilometers reed je nog nooit zo ontspannen.

Business

De Business-modellen zijn uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst, maar tegen een voordeligere prijs en dus gunstige bijtelling. Standaard zijn de Business-modellen uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst (DAB+) en diefstalalarm).

Business R

De Business R-modellen zijn daarbovenop ook uitgerust met het R-Line exterieurpakket dat de auto een extra sportieve en luxe uitstraling geeft. Wat dacht je van mooie R-Line bumpers, R-Line velgen en R-Line dorpels? Maar dat is nog niet alles. Zo hebben de Golf en Passat naast het R-Line exterieurpakket ook standaard het R-Line interieurpakket voor extra luxe van binnen.

Business

Business R

 

Veelgestelde vragen over de Business-modellen.

Waarom is juist een Business-model zo’n geschikte leaseauto?

Als zakelijke rijder maak je jaarlijks heel wat kilometers op de weg. Om dit goed vol te kunnen houden, moeten je autoritten zo comfortabel mogelijk zijn. De Business-modellen zijn hier speciaal voor samengesteld, met onder meer Adaptive Cruise Control, parkeersensoren, een navigatiesysteem en Car-Net.

Hoe blijven de leasekosten zo laag?

De Business-modellen zijn extra luxe uitgerust, maar hebben slechts een minimale meerprijs ten aanzien van dezelfde modellen zonder Business-voordeel. De cataloguswaarde stijgt hierdoor amper, maar je rijdt wel in een Business-model vol met luxe opties. Zo rijd je uiterst comfortabel tegen relatief lage leasekosten.

Wat is het Business-voordeel eigenlijk?

De Business-modellen zijn extra luxe uitgerust: onder meer een navigatiesysteem, Adaptive Cruise Control, parkeersensoren, digitale radio-ontvangst (DAB+) en de informatiediensten App Connect en Guide & Inform verrijken de standaarduitrusting. Toch hebben de Business-modellen slechts een minimale meerprijs ten opzichte van de modellen zonder Business-uitvoering. Dat is het Business-voordeel van Volkswagen: een scherp geprijsde auto vol opties die jouw ritten aangenamer maken.

Full Operational Lease of Financial Lease: ik wil weten welke leasevorm het best bij mijn situatie past. Waar vind ik meer informatie?

Om te bepalen of je organisatie het beste voor Full Operational lease of voor Financial Lease kan kiezen, kun je het best bij Volkswagen Zakelijk kijken. Of neem contact op met de Volkswagen dealer. Hij bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Hoe is het bijtellingsvoordeel berekend?

Cataloguswaarde (= fiscale waarde) x bijtellingspercentage x belastingschijf / 12 maanden = maandelijkse bijtelling obv 40,85% belasting)

Wat is het verschil tussen een Business-uitvoering en een Business R-uitvoering?

De Business R-uitvoering is een extra sportieve variant op de Business-uitvoering. Jouw Volkswagen krijgt zo nog meer karakter, dankzij luxere metalen velgen, getinte ramen en het R-Line exterieurpakket. Dat bestaat uit een strakke grille, velgen, bumpers, spoilers, dorpels en het R-Line opschrift.

Wat doet een DSG-automaat precies?

Direct Shift Gear is een zuinige, energie-efficiënte versnellingsbaktechniek. Die wisselt in een fractie van een seconde automatisch van versnelling, zonder onderbreking van de aandrijvende kracht. Zo profiteer je van een comfortabele transmissie, die je bovendien 10% brandstofverbruik bespaart.