Volkswagen bestaat 70 jaar.

Profiteer tot 30 juni van heel voordeel op een nieuwe Volkswagen.

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

Volkswagen bestaat 70 jaar en dat moet gevierd worden. Met hele mooie koop- en privé leaseacties.

Onze Century Volkswagen 70 jaar acties

Tot 30 juni 2017 profiteert u bovenop scherpe rijklaarprijzen of maandtarieven én hoge inruilprijzen, bij het kopen of privé leasen van een actiemodel uit voorraad van extra veel voordeel. Bij alle Volkswagen verkoopvestigingen in Groningen en Drenthe.


€ 300 TANKTEGOED BIJ EEN PRIVATE LEASE ABONNEMENT

Tanken_160x120.jpgSluit u een privélease abonnement af voor een nieuwe Volkswagen uit onze voorraad? Dan ontvangt u van ons bovenop het al scherpe maandtarief als extra bonus € 300 aan tanktegoed. Wat private lease is? Het privé leasen van een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand, inclusief alles. Alleen nog tanken!

Het aanbod van € 300 tanktegoed geldt voor alle Volkswagen voorraadmodellen. Het tanktegoed wordt in de vorm van een tankpas binnen enkele weken na aflevering van de auto geleverd. De actie is niet geldig voor reeds afgesloten abonnenementen. 

Bekijk alle nieuwe Volkswagen actiemodellen     


€ 300 AAN ACCESSOIRES OF WERKPLAATSTEGOED BIJ HET KOPEN VAN EEN ACTIEMODEL

Vloeistoffen_160x120.jpgKoopt u een Volkswagen actiemodel uit onze voorraad? Dan kunt u bovenop de scherpe rijklaarprijs kiezen voor € 300 aan accessoires, direct of achteraf te besteden. Of u kunt kiezen voor € 300 aan werkplaatstegoed, te besteden aan reparatie en onderhoud aan uw auto. 

Het aanbod van € 300 aan accessoires of werkplaatstegoed geldt voor alle Volkswagen voorraadmodellen. Het werkplaatstegoed wordt in de vorm van een pasje binnen enkele weken na aflevering van de auto aan u geleverd. Dit geldt ook voor uw accessoirestegoed, als u ervoor kiest om het bedrag niet gelijk bij de koop van uw auto te besteden. De actie is niet geldig voor reeds gekochte auto's.

Bekijk alle nieuwe Volkswagen actiemodellen     


€ 150 RETOUR BIJ HET AFSLUITEN VAN EEN AUTOVERZEKERING I.C.M. EEN FINANCIERING 

euros.jpgSluit u bij aanschaf van een actiemodel van Volkswagen via Century een financiering af inclusief autoverzekering, dan ontvangt u € 150 van ons retour. Qua dekking en premie is een autoverzekering via Century vaker dan gedacht de meest voordelige keuze. En ook voor een financiering voor uw nieuwe auto valt de keuze voor Century met een rentetarief van 4,99% voordelig uit.  

De geldterugactie geldt voor alle Volkswagen voorraadmodellen. De actie is niet geldig voor reeds gekochte auto's.

Bekijk alle nieuwe Volkswagen actiemodellen 

KORTINGSVOUCHER T.W.V. € 399 OF € 499 VOOR EEN NIEUWE UNION FIETS

Koopt u een Volkswagen actiemodel uit onze voorraad? Dan kunt u van ons een kortingsvoucher krijgen voor de aanschaf van een nieuwe Union fiets. Een voucher van € 399 voor een gewone fiets of € 499 voor een elektrische fiets.

Voor de kortingsvoucher geldt, zolang de voorraad strekt. De actie is niet geldig voor reeds gekochte auto's.

Bekijk alle nieuwe Volkswagen actiemodellen     


EN... MAAK KANS OP EEN MUSICALARRANGEMENT INCLUSIEF OVERNACHTING EN DE VOLKSWAGEN ARTEON ALS VERVOERSMIDDEL ERNAARTOE

win_eenmusical_arrangement.jpgIn juni onthullen wij de nieuwe Volkswagen Arteon in de showroom. Maar wij gaan u de kans geven om nog een hele mooie onthulling mee te maken. Niet door het doek weg te halen van een nieuw model, maar door een theaterdoek open te trekken.

Begin juli verloten wij onder alle nieuwe koop- en privéleasecontracten voor actiemodellen uit onze vooraad, die in de periode 17 mei tot en met 30 juni zijn afgesloten, een musicalarrangement. De gelukkige winnaar mag een musical uitkiezen in Nederland waar hij naar toe wil. Met twee personen. Wij regelen het vervoer, in de vorm van de nieuwe Volkswagen Arteon. Wij regelen kaartjes voor de musical. Wij regelen een 3-gangendiner inclusief drie drankjes én om het helemaal af te maken een overnachting met ontbijt in een goed hotel in de buurt.