De ŠKODA aanhanger

GRATIS (zaterdag)hulp

Als ŠKODA rijder profiteert u bij Century van vele extra's waaronder het lenen van onze speciale ŠKODA aanhanger.

Zaterdag is een actieve dag. We spelen chauffeur van onze kinderen. We helpen verhuizen. We gaan met de kleintjes op pad. We doen sportief met vrienden. We klussen in ons huis. Op zaterdag houden we flink wat balletjes in de lucht. Dan is een beetje hulp best fijn! En bij Century bieden wij u die hulp in de vorm van onze ŠKODA aanhanger.

We hebben een aanhanger gestationeerd staan in Groningen en in Stadskanaal waarvan u, als ŠKODA rijder, op zaterdag gratis gebruik kunt maken. Natuurlijk mag u de aanhanger ook op een andere dag gebruiken. Wilt u de aanhanger bij onze ŠKODA vestigingen in Assen, Emmen of Hoogeveen ophalen? Dan gaan we kijken of we dat voor u kunnen regelen. Fijn toch?!

Foto als tegenprestatie

Het enige wat wij u in ruil vragen te doen is om een foto te maken van het gebruik van de aanhanger en deze met vermelding van uw naam naar ons te whatsappen (telefoonnummer 06 13 80 77 19) of te e-mailen naar marketing@century.nl. De foto gebruiken wij voor promotionele doeleinden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het gebruik van onze ŠKODA aanhanger? Bel met ons Klanten Contact Centrum op telefoonnummer 050 853 7331 of stuur een e-mail naar welkom@century.nl voor meer informatie.

Plaats onderstaand uw reserveringsaanvraag

Datum / dagdeel / plaats

Uw gegevens

Natuurlijk zijn er een paar spelregels.

  1. Aan de doorgegeven voorkeursdata kunnen geen rechten ontleend worden. Reserveringsaanvragen zijn op basis van beschikbaarheid.
  2. U bent zelf verantwoordelijk voor een witte kentekenplaat voor de aanhanger.
  3. U dient zich bij het gebruik van de aanhanger aan de geldende verkeersregels te houden. U bent zelf aansprakelijk voor kosten die te maken hebben met het niet naleven van de verkeersregels
  4. De aanhanger dient aan het einde van het gekozen dagdeel teruggebracht te worden. Bij het niet tijdig terugbrengen van de aanhanger, wordt er € 50 aan u doorbelast. 
  5. De aanhanger dient aan het einde van het gekozen dagdeel schoon ingeleverd te worden. Bij het niet schoon inleveren van de aanhanger, wordt er € 75 aan schoonmaakkosten doorbelast.
  6. Eventuele schades aan de aanhanger worden aan u doorbelast.
  7. Als tegenprestatie voor het gebruik van de aanhanger stuurt u ons op de dag zelf een foto van het gebruik van de aanhanger. De foto verstuurt u met vermelding van uw naam naar whatsapp telefoonnummer 06 13 80 77 19 of naar e-mailadres marketing@century.nl. De foto mag door Century gebruikt worden voor promotionele doeleinden.