Tijdelijk gratis S tronic-automaat op de Audi A3, A4 en A5

Profiteer nu tijdelijk van een gratis S tronic-automaat!

Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen.

Tijdelijk gratis S tronic-automaat op de Audi A3, A4 en A5

Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt u direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten. De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken?

S tronic: waarom twee koppelingen?

Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

Standaard een automaat op de volgende Audi modellen:

Audi A3 Sportback, Limousine & Cabriolet

De Audi A3 oogt verfrissend sportief dankzij strakke designkenmerken en dynamische verhoudingen. De dynamische daklijn van de A3 bevestigt zijn sportieve karakter. De markante tornadolijn onder de ramen en de dynamische lijn boven de dorpels zijn opvallende kenmerken in het slanke zijprofiel.

Audi A4 Limousine & Avant

Nog krachtiger, nog zuiniger, nog slimmer: de nieuwe Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn combinatie van toonaangevende technologie en een fraaie uitstraling. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met hoge resolutie 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar.

Audi A5 Sportback, Coupé & Cabriolet

Hij is sportief en elegant. De nieuwe Audi A5 bepaalt de norm. Het stijlvolle design is gemoderniseerd en aangescherpt. De nieuwe vormgeving van de voorzijde oogt dynamisch, zelfs als de auto stilstaat. Audi Matrix LED-koplampen zijn een optie. Ook technisch is de sportieve coupé state of the art: behalve een nieuwe carrosserie heeft hij namelijk ook een volledig nieuw ontwikkeld onderstel.