Driedubbel voordeel op een bedrijfswagen op maat

Een bedrijfswagen op maat is nu extra voordelig.

Vervoer uw kostbare gereedschap, meetaparatuur en/of Festool koffers veilig en zonder schade.

Wanneer u iedere dag op de weg zit met uw bedrijfswagen, dan weet u als geen ander hoe belangrijk het gewicht, de ruimte en de kwaliteit van uw mobiele werkplek zijn.

Profiteer tot 31 december 2018 van 50% korting op vloeren, wanden en trekhaken, inclusief montage

Sprinter-Crafter.jpgWilt u een nieuwe laadvloer, zijwandbetimmering of wielkastbetimmering? Hout of kunststof? Ieder merk bedrijfswagen kunnen wij inrichten met een op maat gemaakte laadruimtebetimmering. Waarom uw bedrijfsauto laten betimmeren? Het voorkomt krassen, deuken in de carrosserie, uw lading veilig en schadevrij vervoeren en uw bedrijfsauto heeft een professionele uitstraling/afwerking. En een trekhaak is natuurlijk ook altijd zeer welkom. Zeker met 50% korting!

Profiteer tot 31 december 2018 van 10% korting op een Aluca maatwerkinrichting

ALUCA_Seitenwandverkleidung_2.jpgAluca maakt al 20 jaar lang al haar bedrijfswageninrichtingen uit 100% aluminium. De keuze voor dit materiaal is zeer bewust. Aluminium is namelijk net zo sterk als staal, maar heeft het grote voordeel dat het lichtgewicht is. Elektriciën, loodgieter, schilder, servicebedrijf, aannemer, bouwbedrijf, koerier of dierenarts? Wij richten uw bedrijfswagen samen met u op maat in,

Profiteer tot 31 december 2018 van gratis montage bij een Aluca maatwerkinrichting

150x100_gratis_montage.jpgBovenop de 10% korting op een Aluca maatwerkinrichting, bieden we tot het einde van dit jaar ook nog eens gratis montage van de Aluca inrichting aan. Let wel, deze actie is alleen gelding in combinatie met de aanschaf van een Aluca maatwerkinrichting.