De Volkswagen Edition modellen.

Je voordeel loopt op tot wel € 4.250!

De Volkswagen Edition actiemodellen zijn uitgerust met de meest gekozen opties door onze klanten in het afgelopen jaar.

Rijk uitgerust, voor een sportieve prijs.

De Volkswagen Edition actiemodellen zijn uitgerust met de meest gekozen opties door onze klanten in het afgelopen jaar. De Edition uitvoeringen zijn standaard onder andere voorzien van Adaptive Cruise Control, luxe verwarmbare stoelen en het Executive pakket (inclusief o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay). De Edition R heeft daarnaast een extra sportief R-Line design. Je voordeel loopt op tot wel € 4.250 en on-top-off profiteer je ook nog van een aantrekkelijke inruilpremie. Zo rijd je een zeer rijk uitgeruste auto tegen een zeer sportieve prijs.

Features op de Edition en Edition R-modellen:

Wat is het verschil tussen Edition en Edition R?

climate-control.jpg

Edition.

Een zeer rijke uitrusting tegen een sportieve prijs? Dan zijn de Edition modellen van Volkswagen zeker wat voor jou. Standaard met onder andere Adaptive Cruise Control, luxe verwarmbare stoelen en het Executive pakket (inclusief o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay).

climate-control.jpg

Edition R.

De Edition R is daarbovenop ook uitgerust met het R-Line exterieurpakket dat de auto een extra sportieve en luxe uitstraling geeft. Wat dacht je van mooie R-Line bumpers, R-Line velgen en R-Line dorpels?

Bekijk hieronder jouw voordeel per model.