Audi Navigatie Update. Nu bij Century

Update uw navigatie voor slechts € 99,- i.p.v. € 199,-

Maak nu snel een afspraak voor onderhoud in combinatie met de navigatie update bij Century!

Navigatie updates

Met de installatie van de meest recente navigatie-update, bent u weer verzekerd van de meest actuele kaartinformatie voor uw navigatiesysteem. Niet alleen een actuele update van het Europese wegennet maar ook een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen.

Het Europese wegennetwerk verandert continu. Dus ook de weg van uw huis naar uw vakantie. Bij een goede voorbereiding op uw vakantie hoort dus zeker een update van uw Audi navigatiesysteem. Zo bespaart u tijd, geld en brandstof. Met een update van de navigatiekaart worden recente ‘points of interest’ in het navigatiesysteem geladen. Dat zijn alle interessante en handige locaties langs de route. Denk aan hotels, restaurants, tankstations, ziekenhuizen en nog veel meer.

Een navigatie-update kost € 199,- maar nu betaalt u slechts € 99,- (alleen in combinatie met onderhoud). Wees er snel bij. Deze actie loopt t/m 30 juni 2019 en zolang de voorraad strekt. OP=OP!

Maak direct een afspraak

Aantrekkelijk aanbod

Een navigatie-update is alleen in combinatie met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud. U betaald slechts € 99,- voor de update. Een losse update kost € 199,-.