Volkswagen bestaat 70 jaar en trakteert!

70 jaar Accessoirepakket en Exclusieve wielensets

Om dit jubileum samen met u als Volkswagenrijder te vieren, heeft Volkswagen een aantal mooie aanbiedingen voor u.

Wie jarig is trakteert.

Volkswagen viert dit jaar zijn 70-jarig bestaan in Nederland. Waar in 1947 nog 56 Volkswagen Kevers uit Duitsland naar Nederland werden geëxporteerd, rijden er tegenwoordig alleen al ruim 240.000 Volkswagen Polo’s op de Nederlandse wegen. Om dit jubileum samen met u als Volkswagenrijder te vieren, heeft Volkswagen een aantal mooie aanbiedingen voor u.

70 jaar accessoirepakket.

De Golf is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende Volkswagen van Nederland. Om uw Golf extra onderscheidend te maken, heeft Volkswagen het speciale 70-jarig jubileumpakket gelanceerd. Dat bestaat uit ECO-lederen bekleding met gestanst 70-jaar-logo, een sierlijst met chroomlook op de achterklep en nog veel meer speciale verfraaiingen.

blok170jr.jpg

Blikvangers.

Geef uw Volkswagen nu nog meer glans met een exclusieve wielenset. Samen met de meegeleverde Continental zomerbanden, maken de lichtmetalen velgen een ware blikvanger van uw Volkswagen. Ter ere van 70 jaar Volkswagen zijn de sets tijdelijk extra scherp geprijsd. Zolang de voorraad strekt.

up-waffle.jpg
polo-syenit.jpg
up-triangle.jpg
polo-mallory.jpg
golf-corvara.jpg
passat-montery.jpg
golf-madrid.jpg
passat-verona.jpg

*Alle in deze prijslijst genoemde prijzen voor wielensets zijn geldig tot en met 31 december, zo lang de voorraad strekt, exclusief dienstverlening en eventuele inname van gebruikte banden. Wijzigingen voorbehouden. Hierbij komen voorgaande (advies)prijzen te vervallen.