Geen spijt als je dit jaar ID.3 rijdt!

De Volkswagen ID.3 is het nieuwste, 100% elektrische, model van Volkswagen. De ID.3 combineert de laatste innovaties met een betrouwbaar karakter, luxe design en grote actieradius. Misschien nog wel beter; De Volkswagen ID.3 is opvallend betaalbaar. De extra voordelige en rijkelijk uitgeruste 1st Editions zijn nu nog leverbaar uit voorraad, vanaf slechts €43.981,-.

Let echter op; Deze 1st Editions zijn nog beperkt leverbaar. Zeker in combinatie met 8% bijtelling en een netto bijtelling vanaf slechts €95,- per maand. Alleen nog dit jaar geniet u van deze gunstige bijtelling. Daarom hebben wij goed nieuws voor u. Wij hebben nog 31 ID.3 1st Editions beschikbaar, die direct uit voorraad leverbaar zijn! Net als de afgelopen jaren verwachten wij in de laatste twee maanden van het jaar een enorme run op de volledig elektrisch auto, wees er dus snel bij! U heeft nog 8 weken de tijd.

Wat mist u als u dit jaar niet de ID.3 gaat rijden? De bijtelling in 2021 is 12% in plaats van 8%. Dit komt neer op een verschil van €47,- netto bijtelling per maand!

Heeft u interesse in de splinternieuw Volkswagen ID.3? Dan kunt u via de onderstaande knoppen een proefrit aanvragen, de volledige voorraad bekijken en meteen meer lezen over de Volkswagen ID.3. Wat uw wensen ook zijn.., wij staan voor u klaar! Heeft u doordeweeks geen tijd? Tot het einde van het jaar hebben wij elke zaterdag de ID.3 proefritdag.

Heeft u vragen over de Volkswagen ID.3? Neem gerust contact met ons op.