Enorm veel voordeel op de Volkswagen e-Golf!

De Volkswagen e-Golf is nu tijdelijk tot wel €4920,- in prijs verlaagd en voor slechts €399,- per maand te private leasen! Daarnaast rijdt u de e-Golf nu tijdelijk voor slechts €468,- per maand in de Full Operational Lease.

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maar liefst 230 kilometer, en dat nu wel heel voordelig. De Volkswagen e-Golf is namelijk tijdelijk tot wel €4920,- in prijs verlaagd! Je stapt nu al in voor slechts €29.950,-. Liever een e-Golf private leasen? Ook dat kan nu heel voordelig, al vanaf slechts €399,- per maand*! Heb jij interesse? Wees er dan snel bij, want OP=OP! Het gaat om de laatste voorraad en de actie loopt tot en met 30 maart 2020.

Ben je een zakelijke rijder? Ook dan is de Volkswagen e-Golf nu erg voordelig! Je rijdt namelijk nu tijdelijk al een Volkswagen e-Golf in de Full Operational Lease voor slechts €468,- per maand**! Daarnaast profiteer je van het lage bijtellingstarief van slechts 8%. 

De e-Golf herken je van buiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

Benieuwd naar alle voordelen van 100% elektrisch rijden? Ga er dan maar even goed voor zitten.

Het zijn er namelijk een hoop:

  • Minder onderhoud
  • 30% minder verbruikskosten (t.o.v. een reguliere benzine-motor)
  • Standaard een zeer rijk uitgeruste auto
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Beter voor het milieu

*Century Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Groningen. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. **Vanaf tarieven zijn exclusief BTW, o.b.v. 60 maanden en 30.000 km per jaar.