https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:century-nl/07/vwb-voorraadvoodeel-e-crafter-01.jpeg?v=1-0

e-Crafter voorraadvoordeel

Profiteer nu van € 7.500 duurzaamheidspremie

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Profiteer nu van € 7.500 duurzaamheid premie en rijd met Full Operational Lease voor € 834 per maandzorgeloos in een gloednieuwe e-Crafter, inclusief onderhoud en reparatie. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

Laadruimtevolume

Voor koeriers-, expres- en pakketdiensten telt elke centimeter laadruimte. Des te beter is het dat je met de e-Crafter niets hoeft te missen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

Laadvermogen

Er is nauwelijks een klus te zwaar voor de e-Crafter. De bestelwagen is speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten met een laadvermogen tot 1.050 kg.

Elektromotor

In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijdens het rijden geen emissies uitstoot. Dat zijn echter niet de enige voordelen. De elektromotor is bovendien extreem stil, vergt aanzienlijk minder onderhoud en hij biedt vanaf stilstand de maximale hoeveelheid koppel over het gehele toerenbereik.