Business Boosters

Als MKB'er weet jij als geen ander dat zowel sterke reclame als een representatieve bedrijfswagen echte 'Business Boosters' zijn. Daarom heeft Century Autogroep, samen met GreenLedWalls, de Business Boosters actie in het leven geroepen. Wanneer jij als MKB'er vóór 14 februari een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen aanschaf bij Century Autogroep, dan ontvang jij geheel kosteloos een week adverteren op de GreenLedWalls aan de A28! Zo is jouw bedrijf een week lang, met 1000 vertoningen, maximaal zichtbaar.

Deze actie is geldig op onze gehele voorraad en nieuw te bestellen auto's. Bekijk middels de onderstaande knop meteen onze gehele voorraad en vraag één van onze verkopers naar de actie!

De Century Autogroep Package Deals

Daarnaast profiteer je de gehele maand januari nog van de Century Autogroep Package Deals. Met de Century Autogroep Package Deals stel je zelf de ideale Volkswagen Bedrijfswagen samen. Dat is je nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen gecombineerd met een gratis accessoire pakket. In samenwerking met ons Bedrijfswagen Modificatie Centrum, ook wel bekend als het BMC, bieden wij in januari een gratis accessoire pakket naar keuze aan voor je nieuwe Caddy, Transporter of Crafter.

Heb je vragen over deze acties? Neem dan gerust contact met ons op!