Audi Private Lease (1)

Audi Private Lease bij Century Autogroep


Binnenkort in uw nieuwe Audi rijden? Dat kan al heel voordelig met Private Lease bij Century Audi. U rijdt namelijk al vanaf € 385,- per maand in een splinternieuwe Audi A1 Sportback. 

Private Lease bij Century Audi betekent:

  • Vast all-in maandtarief;
  • Inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, APK en pechhulp;
  • Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid;
  • Inclusief onderhoud en reparaties bij Century Audi.

Bekijk hieronder onze geselecteerde Audi-modellen die u tijdelijk met zeer aantrekkelijke prijzen kunt Private Leasen. Meteen proefrijden in uw favoriete model? U vraagt hieronder heel eenvoudig een proefrit aan. Staat uw favoriete model hier niet tussen? Vraag dan onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden of bekijk ons complete Audi aanbod. 

Audi A1

Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren. De A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse. 
 

Private Lease 
Van €453,-   Nu voor € 399,-

Audi Q3

De Audi Q3 heeft veel allround talenten. Hij heeft een sterke uitstraling, waarbij aan de voorkant de octagonale singleframe-grille in het oog springt. Zijn ruime interieur met talrijke praktische details levert veel gebruiksgemak op. Zo is de achterbank over vijftien centimeter verschuifbaar en is de achterbankleuning in zeven standen te zetten. De kofferbak beschikt over 530 tot 675 liter aan bagageruimte en met de leuning neergeklapt zelfs 1.525 liter. Verder is de Audi Q3 ook qua andere eigenschappen volledig bij de tijd, met standaard een digitaal instrumentenpaneel, MMI radio plus inclusief Bluetooth, een multifunctioneel lederen stuur, lane departure warning, een automatisch noodstopsysteem, airconditioning en led-koplampen.
 

Private Lease vanaf
Van € 721,-   Nu voor € 639,-

Audi Q2

De Audi Q2 is weer helemaal bij de tijd. Met een bijgepunt uiterlijk, een comfortabel interieur met de nieuwste digitale technologieën en zijn krachtige en zuinige motoren maakt hij veel indruk. Voeg daar zijn rijcomfort en strakke wegligging aan toe en u begrijpt dat u in het segment van de premium compacte SUV´s beslist moet kennismaken met de vernieuwde Audi Q2.
 

Private Lease vanaf
Van € 505,-   Nu voor €455,-

Staat uw favoriete Audi hier niet tussen?

Bekijk onze Audi Private Lease voorraad via de onderstaande knop.
Keurmerk private lease

* Century Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.