74

7 redenen om privé elektrisch te rijden

Web Ready JPG-e-up! UP1653
 • Check blue

  Gratis laadpaal (exclusief montage).

 • Check blue

  Bespaar op basis van 20.000 km per jaar tot wel €3.000,- aan brandstofkosten.

 • Check blue

  Geen wegenbelasting.

 • Check blue

  Geen BPM.

 • Check blue

  Draag bij een aan beter milieu.

 • Check blue

  Bespaar op onderhoudskosten.

 • Check blue

  Actieradius tot wel 425 kilometer.

Rekenvoorbeeld elektrische auto versus brandstofauto

In het rekenvoorbeeld hiernaast ziet u in één opslag het verschil in kosten op jaarbasis tussen een elektrische auto en een brandstofauto. 

 

Eve Single Pro-line laadpaal (3-fase)

De Eve Single Pro-Line laadpaal is, dankzij een compact en modern design, zeer geschikt als laadstation voor thuis of op het werk. Deze laadpaal is voorzien van een enkel stopcontact en is geschikt voor veel elektrische auto's. Dankzij slimme technologie kan het laadstation de stroomkosten automatisch verrekenen en altijd met optimaal vermogen laden. 

Over onze elektrische modellen


De Audi e-tron 

De Audi e-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek. De Audi e-tron voelt zich niet alleen thuis in het drukke Nederlandse verkeer, maar is ook een genot om te rijden op lege, kronkelende wegen. 

De Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft quattro vierwielaandrijving, een vermogen van 300 kW/408 pk en een actieradius tot 446 kilometer. De aflopende daklijn van de Audi e-tron Sportback past goed bij zijn sportieve uitstraling. Hier staat een dynamische auto met een vooruitstrevend karakter. Binnenin is sprake van een elegante ambiance, die u kunt versterken met opties zoals de design selection-aankleding.

De Volkswagen e-up!

Van Amsterdam naar Brussel op één lading. De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De e-up! heeft een actieradius tot wel 250 kilometer. ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg. 

De Volkswagen ID.3

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat u van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in. De ID.3 heeft verschillende accuvarianten met een actieradius tot maximaal 425 km.

De ŠKODA ENYAQ iV

De ENYAQ iV is de ideale auto voor een weekend weg met uw Zaterdagfamilie. Met een actieradius tot wel 537 km rijdt u naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de ENYAQ iV een 13 inch multimediascherm waarop u eenvoudig uw route uitstippelt. En vindt u het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. De ENYAQ iV is in staat om tot 1.100 kg gewicht te trekken.

De SEAT Mii electric

De Mii electric heeft hetzelfde karakter als de SEAT Mii, maar dan volledig elektrisch. Waarom? Omdat we ook in de toekomst willen genieten van de wereld om ons heen. Het verminderen van de CO2-uitstoot speelt hierbij een grote rol. De Mii electric rijdt niet alleen volledig CO2-neutraal, maar accelereert ook nog ‘ns bijzonder snel. Zo combineert ‘ie als geen ander krachtige prestaties met duurzaamheid. Een elektrische auto veel gedoe? Weinig pit? Niet de Mii electric. Na circa 5 uur aan de laadpaal heeft uw Mii electric een volle accu en rijdt u tot wel 260 kilometer. En optrekken, daar kan deze auto ook wel wat van. In slechts 3.9 seconden zit u van 0 tot 50 kilometer per uur. Dus gaat het stoplicht op groen? Dan bent u als eerste weg.
 

U vindt ons aanbod hieronder.

Bovenstaande actie is ook mogelijk in combinatie met Zakelijke Lease, Financial Lease, Operational Lease en Financieren. Unilease is uitgesloten van deze actie. Kosten voor montage van de laadpaal zijn niet bij deze actie inbegrepen.