https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:century-nl/10/ontwerp-zonder-titel-30.png?v=1-0

Voor slechts €229 private lease je al een splinternieuwe, 100% elektrische auto! Al het genot, zonder verdere zorgen.

Ons 100% elektrisch private lease voordeel biedt jou het beste van twee werelden. Volledig zorgeloos rijden, terwijl je aan de toekomst denkt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is laden. Met de huidige enorm scherpe tarieven is er geen enkele reden meer om niet elektrisch te gaan rijden! Wees er echter snel bij, want OP = OP!

Bekijk alle 100% elektrische voordeelmodellen meteen hieronder!

SEAT Mii Electric

De nieuwe SEAT Mii Electric, take charge! Onze bekende, kleine stadsauto. Maar dan met een twist: 100% elektrisch, 100% emissievrij, 100% groen. De Mii Electric is jouw ultieme green urban reisgenoot.

De stoere Mii Electric is beperkt beschikbaar en staat vanaf januari in onze showrooms. Voor deze speciale aanbieding van € 229,- per maand geldt echter OP = OP!

ŠKODA CITIGOe iV

De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd.

De CITIGOe iV is standaard rijk uitgerust en nu voor slechts €279,- beschikbaar!

Volkswagen e-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maar liefst 230 kilometer, en dat heel voordelig. De e-Golf herken je van buiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

Rijd nu weg, voor slechts €524,- per maand!

Volkswagen e-up!

Begin 2020 staat de e-up bij ons in de showroom, maar je kunt hem nu al bestellen. Van Amsterdam naar Brussel op één lading. De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg.

Nu voor slechts €387,- per maand!

Benieuwd naar alle voordelen van 100% elektrisch rijden? Ga er dan maar even goed voor zitten.

Het zijn er namelijk een hoop:

  • Minder onderhoud
  • 30% minder verbruikskosten (t.o.v. een reguliere benzine-motor)
  • Standaard een zeer rijk uitgeruste auto
  • Standaard rijden in een automaat
  • Meer ruimte door compacte techniek
  • Beter voor het milieu

*Century Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Groningen. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hieronder te vinden.